Bose

Home / Bose

bose_logo

 

 

 

 

Sinds haar oprichting in 1964 heeft Bose altijd toonaangevend en innovatief willen zijn, op elk gebied van audio-technologie. In de loop der tijd heeft onze passie voor innovatie en research ons op het gebied van geluid wereldwijd de meest gerespecteerde reputatie bezorgd.

In 1972 is de Nederlandse vestiging van Bose opgericht. De Nederlandse divisie is gevestigd in Edam. Vanuit dit kantoor worden meerdere activiteiten uitgevoerd. De verkoopafdelingen van hifi en home cinema producten en professionele producten zijn hier gevestigd, net zoals de marketingafdeling en ondersteunende diensten, zoals de servicedienst. Daarnaast worden vanuit Edam de Europese Export-divisie en de NRTD (Noise Reduction Technology Division) van Bose ondersteund.

Alle activiteiten voor de Wave® producten en Acoustic Noise Cancelling® hoofdtelefoons worden vanuit ons callcenter in Nordhorn verricht.

Bose besteedt grote aandacht aan de selectie en opleiding van haar dealernetwerk, zodanig dat u een beroep kan doen op hun professionalisme, advies bij het beluisteren van onze producten, de installatie ervan en de service na aankoop.

Klik op de onderstaande knop om naar onze Bose webshop te gaan.

webshop button 2