Heos

Home / Heos

heos_logo

 

 

 

 

 

WAT IS HEOS BY DENON?

HEOS by Denon is een draadloos geluidssysteem voor meerdere ruimten en bestaat uit een reeks fantastisch klinkende muziekspelers voor het hele huis. Je bedient ze via de gratis app op je telefoon of tablet met iOS of Android. Na de supereenvoudige installatie luister je naar je favoriete muziekstreamingdiensten, internetradio of je eigen muziekcollectie.

WAT MAAKT DE HEOS LUIDSPREKERS ANDERS DAN ANDERE DRAADLOZE LUIDSPREKERS?

HEOS is echt gemaakt voor meerdere ruimtes. Of je nu in elke kamer hetzelfde nummer wilt afspelen of in een paar, het kan. Net als een ander nummer in elke ruimte. Dit zijn echte pluspunten ten opzichte van andere draadloze systemen als AirPlay en Bluetooth. HEOS maakt gebruik van standaardtechnologie voor thuisnetwerken. Je kunt dus gewoon je eigen router gebruiken en hoeft geen nieuwe apparatuur aan te sluiten, zoals een netwerkbridge. Het systeem heeft een veel beter draadloos bereik dan Bluetooth en ook de geluidskwaliteit is veel hoger. Alle luidsprekers zijn te bedienen met elk apparaat in je netwerk waarop de gratis HEOS-app staat. Alleen HEOS kan bogen op de 100 jaar aan audio-expertise van Denon.

WELKE HEOS LUIDSPREKER MOET IK HEBBEN?

Met elke HEOS-luidspreker ben je zeker van fantastische muziek. De HEOS 7 wordt over het algemeen aangeraden voor grote kamers en open ruimten, zoals woonkamers, binnenplaatsen of huizen met weinig binnenmuren. Ook muziekliefhebbers op zoek naar de diepste bas en hoogste uitvoer moeten de HEOS 7 hebben. De HEOS 5 is er voor middelgrote tot grote ruimten, zoals eetkamers, grotere slaap- en werkkamers en kleinere woonkamers. De HEOS 3 is ideaal voor kleine tot middelgrote ruimten, zoals slaapkamers, werkplekken of keukens.

Klik op de onderstaande knop om naar onze Heos webshop te gaan.

webshop button 2