Loewe

Home / Loewe

loewe_logo

 

 

 

 

Veeleisende mensen in Europa en mondiale metropolen waarderen Loewe als het toonaangevende Premiummerk op het gebied van Home Entertainment systemen. Wij overtuigen onze klanten door producten met tijdloze esthetiek, zinvolle techniek en eenvoudige bediening. De basis van ons werk zijn de centrale merkwaarden minimalistische vormentaal, zinvolle innovaties en exclusieve individualiteit.

Daarvoor scheppen wij een fascinerende merken-leefwereld waartoe behalve de producten vooral de merkcommunicatie en de Premium-Service behoren. Op elk moment waarop hij met het merk Loewe in aanraking komt, moet onze klant dit merk duidelijk en op unieke wijze beleven. Daarom bouwen wij vooral de aanwezigheid van het merk in de vakhandel verder uit.

De Premium merkstrategie is de belangrijkste drijvende kracht achter onze internationale groei. Met zogenaamde Lighthouse-Shops presenteren wij het merk steeds meer in internationale metropolen en gebruiken deze voorbeeldige vakzaken ook voor scholingen van handelaren in het betreffende land. Op die manier bouwen wij onze internationale toonaangevende positie als Premiummerk stap voor stap verder uit.

Merkwaarden

Minimalistische vormentaal, zinvolle innovaties en exclusieve individualiteit – volgens deze centrale merkwaarden ontstaan bij Loewe innovaties met meerwaarde. Die bepalen de uiterlijke verschijning van het merk en de totale ervaring waardoor klanten in aanraking komen met het merk Loewe.

Klik op onderstaande knop om naar onze Loewe webshop te gaan.

webshop button 2