Spectral Meubelen

Home / Spectral Meubelen

spectral logo

Met tv meubels van het merk Spectral wordt techniek onzichtbaar. Geen zichtbare luidsprekers, subwoofer of een wirwar van rondslingerde kabels meer. Spectral is de meest vooraanstaande specialist op het gebied van tv meubels en wandmeubels waarbij de speciaal ontworpen tv kasten geschikt voor de nieuwste smart tv’s van dit moment.

Bij Spectral is elk tv dressoir een echt design tv meubel, passend in elk interieur. Of het nu een klassiek of modern interieur is, met het merk Spectral heeft u de keuze uit ruim 2000 unieke kleuren waarbij het tv meubel van Spectral helemaal afgestemd kan worden op de rest van de meubels in de woonkamer.

Bent u op zoek naar een tv meubel hoogglans wit of gesatineerd wit glas, een lowboard tv meubel, of een zwevend tv meubel op de juiste hoogte als hangend wandmeubel? Bezoek dan de grootste Spectral Showroom in de hele Benelux, gevestigd in Harderwijk.

Spectral is ook helemaal ingespeeld om de nieuwste soundbar, bijvoorbeeld de Playbar van Sonos weg te werken in de speciaal ontwikkelde soundbar tv meubels, zonder afbreuk te doen aan het geluid.

brick

BRICK TV MEUBELS VAN SPECTRAL

Het tv meubel Brick van Spectral behoort tot de absolute top van de hedendaagse tv meubels.

Tv kasten, dressoirs en wandmeubels welke volledig aan de wensen van vandaag de dag voldoen. inclusief geïntegreerde sound systemen en draaibare tv wandbeugels.

Verrijk uw smart led of plasma tv zonder zichtbare luidsprekers smetteloos in uw klassieke of moderne interieur. Met 2000 te kiezen kleuren is uw tv meubel met elke ander type meubel te matchen in uw woonkamer. Uiteraard te verkrijgen in hoogglans zwart, hoogglas wit en sommige meubels in mat glas.

Integreer uw Bose, Canton of Sonos sound systeem in de onderbouw van dit Brick tv meubel en geniet van de kabels welk uit het zicht zijn verdwenen.

cocoon

COCOON TV MEUBELS VAN SPECTRAL

De Cocoon serie bestaat slechts uit vier elementen met verschillende mogelijkheden. Doordat de elementen oneindig koppelbaar zijn ben je flexibel bij het inrichten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.