Van Wakeren

Home / Van Wakeren

Van Wakeren

Van Wakeren  Audio Video BV is al meer dan 40 jaar toonaangevend op het gebied van beeld- en geluids apparatuur in Veenendaal en omstreken. Van Wakeren is dealer van onder andere de topmerken Bose, Loewe, Spectral, Samsung, Philips en Harman Kardon. De fraaie showroom in het centrum van Veenendaal is een mooie weerspiegeling van wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is met beeld en geluid. Het complete aanbod van de genoemde fabrikanten staat klaar om u te laten genieten van het nieuwste design en het beste verkrijgbaar in beeld en geluid.

Kennis, service en kwaliteit zit in de genen van Van Wakeren. Het klinkt wat generiek maar wij laten u graag ervaren waar het verschil zit.

Als u dezelfde hoge eisen stelt aan beeld en geluid als wij, verlangt u altijd de allerbeste kwaliteit. Het allerbeste is precies het kwaliteitsniveau dat ook wij als Van Wakeren steeds voor ogen ‘en oren’ hebben.

 

Onze visie

Graag nodigen wij u uit voor een audiovisuele ervaring . Mocht u vragen hebben of aanvullende informatie wensen, dan vernemen wij dat graag van u. Neemt u gerust contact met ons op voor een vakkundig advies op locatie.

Graag tot ziens in onze showroom.

Eric van Wakeren en Benjamin Avilla