Art 55 UHD

Home / Producten / Art 55 UHD
loewe art uhd

Art 55 UHD

€2,699
Categorieën: , , .
  • Display: 55 inch
  • 4K resolutie
  • 200 Hz
  • internet TV

Productbeschrijving

loewe art uhd

De Loewe Art 55 UHD is een prachtige 55″ Smart TV met adembenemende scherpe Ultra HD resolutie van 3840 x 2160 pixels. Het Duitse kwaliteitsmerk Loewe levert met deze de ART UHD een complete Smart TV met fenomenale beeldkwaliteit en uitstekend geluid. Zap bovendien razendsnel langs alle zenders zonder vertraging en stel het startscherm van uw TV in met uw favoriete media dankzij het Assist Media-besturingssysteem.

Verder, steeds verder! Zappen wordt entertainment!
Wie kent het niet? Ondanks streaming-portals en mediatheken vinden we het prettig om door het TV-aanbod te zappen: Een muziekprogramma. Een natuurprogramma. Een discussie. De beurskoers. Wasmiddelreclame. Schoten. Is dat niet George Clooney? Verder, verder! En waarom? Om ergens uit te komen? Bij een talkshow, een documentaire, een voetbalwedstrijd? Nee, we zappen omdat we ons willen laten verrassen. En omdat we zo een realistisch beeld van de wereld krijgen. Met de nieuwe Loewe Art is zappen een waar plezier – supersnel schakelen is nu geen probleem meer.

Loewe heeft het uitgevonden: zo werkt het nieuwe zappen.
Zappen met de nieuwe Loewe Art lijkt wel een snelle filmmontage: geen zwart beeld, geen wachttijd! Hoe het werkt? De televisie beschikt over twee ontvangers. Beide ontvangers garanderen de digitale signaalverwerking onafhankelijk van elkaar. Terwijl via de ene tuner de zender wordt weergegeven die u momenteel bekijkt, wordt op de achtergrond door de tweede ontvanger de volgende zender al geladen. Als u zapt wordt alleen het beeld verwisseld. Supersnel. Hiermee heeft u steeds een perfect overzicht van de programma’s op andere zenders wanneer de film door reclame wordt onderbroken. Zeer snel schakelen met Loewe Instant Channel Zapping betekent een maximaal bedieningscomfort.

Loewe Smart tv2move.
De Smart tv2move app maakt van uw tablet heel gemakkelijk een tweede televisietoestel. Zo kunt u bijvoorbeeld op uw Loewe-televisie naar Grey’s Anatomy in HD kijken, terwijl u op uw tablet een andere zender ontvangt. Daarmee houdt niets u nog tegen om ook van televisiekijken te genieten op ongewone plekken, zoals op uw terras of balkon.